Hoe werkt Snel-autoschadeherstel?

Autoschadeherstel hoeft niet duur te zijn!

Bent u alleen WA-verzekerd? Geen probleem. Bij ons hoeft het herstellen van autoschade namelijk helemaal niet duur te zijn. Hierdoor kan het voor u toch aantrekkelijk zijn om uw autoschade te laten herstellen. Meld de schade simpelweg via onze site en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Autoschade online melden

Door uw autoschade door te geven via snel-autoschadeherstel.nl, wordt uw autoschade gegarandeerd snel en vakkundig hersteld. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overlast voor u tot een minimum beperkt wordt.

 

Top service

We nemen razendsnel contact met u op nadat de schade gemeld is, we zorgen voor vervangend vervoer en mocht het nodig zijn, halen we de auto voor u op en brengen we de auto naderhand weer bij u thuis. Bovendien bieden we 7 jaar garantie aan in plaats van de standaard garantie van 4 jaar. Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. We zijn in staat om vooraf aan de hand van een calculatiesysteem een begroting voor u te maken die vervolgens direct voorgelegd kan worden aan de experts bij uw verzekeringsmaatschappij. Hieronder wordt het proces stap voor stap uitgelegd.

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en autoschade valt soms simpelweg niet te voorkomen. wij garanderen uw schade snel en vakkundig te herstellen.

Foto

Wanneer u autoschade heeft opgelopen, kunt u een foto van deze schade versturen via onze site. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Gefikst

Nadat u de foto heeft opgestuurd, wordt er voor gezorgd dat alles snel en vakkundig wordt hersteld waarbij de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt.